ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΕΡΟΥΜ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ;

Τα σέρουμ βλεφαρίδων πρέπει να είναι τόσο αποτελεσματικά όσο υπόσχεται η κατασκευάστρια εταιρεία. Ανάλογα με τις ιδιότητές τους μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες πιο πυκνές και πιο μακριές. Μερικά σέρουμ για βλεφαρίδες μπορεί να ενυδατώνουν και να θρέφουν τις βλεφαρίδες χωρίς όμως να τους δίνουν επιπλέον όγκο. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα σέρουμ να δρούν σε τόσα επίπεδα; Και τι εν τέλει είναι το σέρουμ βλεφαρίδων;

műszempillák1Για να λειτουργούν αποτελεσματικά τα σέρουμ βλεφαρίδων πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Καλό απλικατέρ, φόρμουλα πλούσια σε δραστικούς παράγοντες και η μέθοδος εφαρμογής.

Τα σέρουμ βλεφαρίδων που έχουν ως βάση φυσικά, φυτικά συστατικά πρέπει να είναι ασφαλή και άκρως αποτελεσματικά.

Τα αιθέρια έλαια, οι βιταμίνες Ε, και Β5 ενισχύουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων ώστε να είναι δυνατές σε όλο τον κύκλο ζωής τους. Η φυσική φόρμουλα καταπραΰνει το δέρμα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη τόσο στους θύλακες όσο και στις ίδιες τις βλεφαρίδες. Δεν πρέπει να προκαλέσουν οποιαδήποτε ενόχληση, με τη μορφή ερυθρότητας, κνησμού, ή πρηξίματος. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το προϊόν και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας για περαιτέρω συμβουλές. Υπάρχουν άνθρωποι, ωστόσο, που έχουν εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα, και για να είστε σίγουροι ότι δεν ανήκετε σε αυτούς, απλώστε πρώτα μία μικροσκοπική σταγόνα του σέρουμ στην εσωτερική πλευρά του βραχίονα σας, και ελέγξτε αν υπάρχει κάποια δερματική αντίδραση. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να δούμε εάν το ενισχυτικό βλεφαρίδων είναι ασφαλές για εμάς.

Το απλικατέρ παίζει σημαντικό ρόλο όσον αφορά την θεραπεία με σέρουμ για βλεφαρίδες. Το πινέλο πρέπει να είναι μικρό και μυτερό έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει με ακρίβεια την περιοχή της γραμμής των βλεφαρίδων. Ένα απλικατέρ που είναι πάρα πολύ μεγάλο ή δύσκαμπτο δεν μπορεί να διανείμει το σέρουμ ομοιόμορφα. Μερικά σέρουμ για βλεφαρίδες έχουν ένα βουρτσάκι που μοιάζει με μάσκαρα και δεν θεωρούνται τόσο αποτελεσματικά όσο αυτά με το μυτερό πινέλο. Με την πάροδο του χρόνου, οι βλεφαρίδες μπορεί να φαίνονται πιο δυνατές, λαμπερές και υγιείς, αλλά αυτά τα απλικατέρ δεν κάνουν τις βλεφαρίδες πιο μακριές ή παχιές.

Συχνά δεν δίνουμε αρκετή προσοχή στο πώς πρέπει να εφαρμόζουμε το σέρουμ για βλεφαρίδες. Θυμηθείτε ότι πρέπει να ξεκινάτε από την εσωτερική γωνία των ματιών και να μετακινείτε το απλικατέρ ακριβώς στη γραμμή των βλεφαρίδων προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Εάν το προϊόν χρησιμοποιείται πριν τον ύπνο, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να το βάλετε στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων, καθώς το προϊόν πρόκειται να μεταφερθεί εκεί όταν τα μάτια σας κλειστά.