ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕΡΟΥΜ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει μακριές και λαμπερές βλεφαρίδες; Όλες μας κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βελτιώσουμε την κατάστασή τους. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα τα είδη μάσκαρα ή τα επέκταση βλεφαρίδων με την πάροδο του χρόνου μπορεί να μας δώσουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής, τα σέρουμ βλεφαρίδων είναι ο μόνος, φυσικός τρόπος για να ενισχύσουμε τις βλεφαρίδες μας.

Πώς πρέπει όμως να χρησιμοποιείτε ένα σέρουμ για βλεφαρίδες; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε όλα τα μυστικά.

natural-eyelash-growth-putting-on-mascara

Βήμα 1 – Αφαίρεση Μακιγιάζ

Τα περισσότερα, αν όχι όλα τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος δεν λειτουργούν σε δέρμα που δεν είναι καθαρό. Οι ενεργοί παράγοντες δεν μπορούν να διεισδύσουν μέσα από τα ίχνη του μακιγιάζ και τυχόν άλλους ρύπους. Τα premier ματιών, τα αποκρύπτων, οι λιπαρές κρέμες ματιών μπλοκάρουν τα φυσικά συστατικά των σέρουμ βλεφαρίδων και τα εμποδίζουν από το να φτάσουν στην ρίζες των βλεφαρίδων και να δράσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε πάντα το δέρμα σας πριν από την εφαρμογή του σέρουμ. Στεγνώστε το δέρμα σας με μια πετσέτα, έτσι ώστε να μην υπάρχει υγρασία στα βλέφαρά σας. Τα περισσότερα σέρουμ βλεφαρίδων συνιστάται να χρησιμοποιούνται πριν πάτε για ύπνο, που είναι μια τέλεια στιγμή για να πλύνετε το πρόσωπό σας έτσι κι αλλιώς.

Βήμα 2 – Εφαρμογή

Όταν το δέρμα σας είναι πεντακάθαρο χρησιμοποιήστε το σέρουμ βλεφαρίδων σύμφωνα με τις οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας. Η συντριπτική πλειοψηφία των ενισχυτικών έχουν ένα μικρό απλικατέρ πινέλο που κάνει την εφαρμογή να μοιάζει με αυτή του eyeliner. Θα πρέπει να ξεκινήσετε την εφαρμογή του σέρουμ βλεφαρίδων από την εσωτερική γωνία των ματιών μετακινώντας το πινέλο κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να χρησιμοποιείτε το προϊόν στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων, καθώς το σέρουμ θα μεταφερθεί μόνο του, εάν ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας. Μερικά άλλα ενισχυτικά έχουν ένα βουρτσάκι που μοιάζει με αυτό της μάσκαρα και το βάζετε απλώνοντας το από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των βλεφαρίδων σας. Όλα τα σέρουμ βλεφαρίδων ενισχύουν την ανάπτυξη των τριχών οπότε αν έχετε αραιά φρύδια μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε εκεί, ακόμη και αν η εταιρεία δεν αναφέρει την δυνατότητα αυτή.

Βήμα 3 – Θεραπεία

Η φάση ανάπτυξης των βλεφαρίδων διαρκεί 90-150 ημέρες και αυτός είναι και ο μέγιστος χρόνος δράσης όλων των σέρουμ για βλεφαρίδων. Αν η εταιρεία σας υπόσχεται υπέροχες βλεφαρίδες μετά από από μόλις 10 ημέρες χρήσης τότε απλά δεν σας λέει την αλήθεια. Οι βλεφαρίδες χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν και αν θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα, θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Για καλύτερα αποτελέσματα, προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε το σέρουμ πριν κοιμηθείτε, έτσι ώστε οι δραστικές ουσίες να έχουν αρκετό χρόνο να φτάσουν στους θύλακες των βλεφαρίδων και να δράσουν.

Βήμα 4 – Συνεχίστε την χρήση του σέρουμ βλεφαρίδων

Ακόμη και τα καλύτερα σέρουμ για βλεφαρίδες δεν θα λειτουργήσουν εάν ξεχνάτε να τα χρησιμοποιείτε τακτικά. Το να θυμάστε να βάζετε τακτικά το σέρουμ μπορεί να σας φαίνεται μπελάς, αλλά θα δείτε ότι η εφαρμογή διαρκεί μόνο 3 δευτερόλεπτα και θα γίνει γρήγορα μέρος της ρουτίνας σας.