ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ;

Οι προσδοκίες μας συχνά πέφτουν πολύ έξω όσον αφορά τα προϊόντα ομορφιάς. Συνειδητά ή όχι, ακούμε τα τέχνασμα του μάρκετινγκ και φανταζόμαστε ότι θα δούμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πώς μπορούμε να ξέρουμε εάν τα σέρουμ βλεφαρίδων όντως θα δράσουν σε εμάς;

Τα σέρουμ βλεφαρίδων έχουν δημιουργηθεί για να μεγιστοποιούν τον όγκο των βλεφαρίδων μας και να προσθέτουν επιπλέον μήκος. Μερικά προϊόντα βλεφαρίδων μπορεί επίσης να τις κάνουν να φαίνονται πιο σκούρες και πιο γυαλιστερές από ότι ήταν πριν. Η τιμή βέβαια δεν ισούται κατ” ανάγκην με τα αποτελέσματα που πρόκειται να δούμε. Τι πρέπει λοιπόν να προσέξουμε;

Eyelash-Growth-SerumΠρώτα η ασφάλεια

Όταν πηγαίνετε να ψωνίσετε ένα σέρουμ βλεφαρίδων, θέλετε κατ’ αρχήν να είναι 100% ασφαλές. Το προϊόν δεν πρέπει να προκαλεί σοβαρές παρενέργειες που δεν είναι αναστρέψιμες. Δεν θα πρέπει να αλλάζει την πίεση στο μάτι, να αλλάζει το χρώμα του ματιού, ή να αφήνει λεκέδες στα βλέφαρα. Κανείς δεν πρέπει να τα ανέχεται αυτά. Εάν σας συμβεί κάτι τέτοιο, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το προϊόν αμέσως. Τα σέρουμ βλεφαρίδων πρέπει να περιέχουν φυσικά συστατικά που ενυδατώνουν τις βλεφαρίδες και την περιοχή του δέρματος των ματιών. Τα περισσότερα ενισχυτικά βλεφαρίδων μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε φοράει φακούς επαφής, ακόμα και από ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο εάν έχουν ολοκληρώσει την χημειοθεραπεία τους.

Ελέγξτε και συγκρίνετε

Πρέπει να είμαστε συνειδητοί πελάτες. Κάνετε την έρευνα σας πριν πάτε για ψώνια. Κάνετε την έρευνά σας, ρωτήστε τους φίλους σας, και ελέγξτε μήπως βρείτε σχόλια καταναλωτών στο διαδίκτυο. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα σύγκρισης των σέρουμ βλεφαρίδων, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε ότι χάνεστε όταν μπαίνετε σε ένα κατάστημα ομορφιάς. Όταν διαβάσετε τις λίστες με όλα τα σέρουμ βλεφαρίδων και τα συγκρίνετε θα παρατηρήσετε ότι μπορεί να έχουν παρόμοια συστατικά αλλά ποικίλουν στην τιμή.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΡΟΥΜ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που έχετε αγοράσει ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες σας. Εάν δεν συμβιβαστείτε τότε σίγουρα θα βρείτε το σέρουμ βλεφαρίδων που θα ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας. Αν οι βλεφαρίδες σας είναι μικρές, διαλέξτε ένα σέρουμ για επιμήκυνση βλεφαρίδων. Εάν θέλετε να ανοδομήσετε τις βλεφαρίδες σας μετά το καλοκαίρι, δοκιμάστε ένα σέρουμ που ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Ελπίζω ότι το διάγραμμα σύγκρισης μου θα σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό προϊόν που ψάχνετε.