ΣΕΡΟΥΜ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τα σέρουμ βλεφαρίδων είναι τα καθολικά προϊόντα ομορφιάς. Οι γυναίκες τα αγαπούν, αλλά έχουν αρχίσει και οι άντρες να τα χρησιμοποιούν πιο συχνά. Συνηθίζουμε να λέμε ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι πάντα όμορφες, αλλά στις μέρες μας, και οι άνδρες θέλουν να φροντίζουν τον εαυτό τους και δεν θέλουν να παραμελούν τις ανάγκες τους. Παλιά, οι άνδρες χρησιμοποιούσαν μόνο σαπούνι και αφρό ξυρίσματος. Αυτοί οι καιροί έχουν αλλάξει. Τώρα, κάθε εταιρεία ομορφιάς έχει μία σειρά αφιερωμένη στο «πιο άσχημο» φύλο. Ευτυχώς, τα σέρουμ για βλεφαρίδες δεν διαφοροποιούν τους χρήστες βάσει φύλου.

Όλα τα προϊόντα ανάπτυξης βλεφαρίδων μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες και τα αποτελέσματα θα είναι ακριβώς το ίδια.

Ο κύριος στόχος των σέρουμ για βλεφαρίδες είναι να κάνουν τις βλεφαρίδες πιο μακριές και πυκνές. Καθ” όλη τη θεραπεία, οι θύλακες των βλεφαρίδων θρέφονται και ενυδατώνονται έτσι ώστε να μπορεί να ξεκινήσει η παραγωγή πιο πυκνών βλεφαρίδων γεμάτων υγεία. Τα καλά σέρουμ βλεφαρίδων δεν είναι μόδα, αλλά είναι μία αναγκαιότητα για όσους χάνουν μαλλιά τους, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες λόγω ασθένειας. Όταν υπάρχει ανάγκη να επιταχυνθεί η ανάπτυξη των βλεφαρίδων και να επεκταθεί ο κύκλος της ζωής τους τα σέρουμ βλεφαρίδων είναι η μόνη επιλογή. Όταν οι βλεφαρίδες είναι σε καλή κατάσταση αναπτύσσονται μέσα σε 14 ημέρες και πέφτουν πιο αργά από ότι συνήθως.

makeupeyelash

Πριν βγουν τα σέρουμ στην αγορά περνάνε από πολλά δερματολογικά τεστ. Κάθε σέρουμ βλεφαρίδων έχει δοκιμαστεί σε εκατοντάδες εθελοντές ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα έχει καμία σημαντική παρενέργεια. Η περιοχή του δέρματος των ματιών είναι πολύ λεπτή και ευαίσθητη και ως εκ τούτου, όλα τα σέρουμ βλεφαρίδων πρέπει να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.

Η σύσταση του κάθε σέρουμ βλεφαρίδων βασίζεται σε φυσικά συστατικά που βρίσκονται στα φρούτα και σε φυτά. Κανένα από τα πιο δημοφιλή σέρουμ δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

Αν έχετε μόλις τελειώσει χημειοθεραπεία ή ραδιοθεραπεία μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κάποια σέρουμ για βλεφαρίδες χωρίς φόβο ερεθισμών. Να διαβάζετε πάντα τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Όσοι φορούν φακούς επαφής, θυμηθείτε να τους βγάζετε πριν την εφαρμογή του σέρουμ. Εάν το δέρμα σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, μπορείτε να δοκιμάσετε το σέρουμ στον καρπό σας και να περιμένετε για λίγα λεπτά για να ελέγξετε αν υπάρχει κάποια αλλεργική αντίδραση.