ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ NANOLASH

ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ NANOLASHΤο απόλυτα αγαπημένο μου σέρουμ βλεφαρίδων είναι το αμερικανικό προϊόν που ονομάζεται Nanolash. Πρόσφατα, έχει επίσης αρχίσει να διανέμεται και στην Ευρώπη, γι “αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα ακριβά έξοδα αποστολής. Το Nanolash φαίνεται να είναι το πιο αποτελεσματικό σέρουμ για βλεφαρίδες και έχει επίσης και προσιτή τιμή.

Όλες οι πελάτισσές μου στις οποίες έδωσα αυτό το σέρουμ βλεφαρίδων ήρθαν να μου πουν για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που είδαν. Βλέπω τις πελάτισσές μου κάθε 3-4 εβδομάδες για να ανανεώσω τα τους και μπορώ να πω ότι βλέπω τεράστια διαφορά στην όψη των βλεφαρίδων τους. Με την πάροδο του χρόνου, γίνονται πιο δυνατές και μπορούν να μεταφέρουν πλέον το μήκος των ψεύτικων βλεφαρίδων χωρίς να φθείρονται.

Έχω επίσης παρατηρήσει ότι οι βλεφαρίδες μεγαλώνουν γρηγορότερα και περισσότερο.

Όταν οι πελάτισσές μου έρχονται σε μένα για την τρίτη συνεδρία ανανέωσης, οι βλεφαρίδες τους φαίνονται ακόμη πιο πλήρεις και πυκνές από ότι μετά την πρώτη τους συνεδρία. Το Nanolash δρα αρκετά γρήγορα, καθώς μετά από μόλις δύο εβδομάδες οι βλεφαρίδες είναι πιο σκούρες και πυκνές. Αυτό το σέρουμ βλεφαρίδων κάνει θαύματα αν το χρησιμοποιείτε συστηματικά για τουλάχιστον 2 μήνες. ΟΙ βλεφαρίδες γίνονται απίστευτα μακριές και πυκνές. Το ίδια αποτέλεσμα μπορούμε να επιτύχουμε με τη χρήση του Nanolash στα φρύδια. Τα φυσικά συστατικά διεισδύουν μέσω του δέρματος και θρέφουν τους θύλακες των βλεφαρίδων. Ενυδατώνουν τις ρίζες των βλεφαρίδων ώστε να μπορούν να παράγουν πιο υγιείς και λαμπερές βλεφαρίδες που γίνονται πιο μακριές και πυκνές.

Το Nanolash είναι συσκευασμένο σε ένα μαύρο σωληνάριο χωρητικότητας 3 ml και έχει ένα μικρό απλικατέρ που διανέμει το σέρουμ ομοιόμορφα στη γραμμή των βλεφαρίδων. Το σωληνάριο είναι κλειστό σε ένα μαύρο κουτί και σφραγίζεται για λόγους υγιεινής.

Δικτυακός τόπος: nanolash.gr

Πλεονεκτήματα:

  • Πολύ πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες
  • Οι βλεφαρίδες θρέφονται και γίνονται πιο δυνατές
  • Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή
  • Φυσικά συστατικά
  • Κανένας ερεθισμός ή φαγούρα
  • Κομψή συσκευασία
  • Προσιτή τιμή

Μειονεκτήματα:

  • Είναι δύσκολο να βγει το σέρουμ βλεφαρίδων από το κουτί