ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ NEULASH

Το σέρουμ βλεφαρίδων Neulash συνιστάται σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ή τον τύπο του δέρματος τους. Οι στόχοι του είναι οι εξής: επιμήκυνση και πάχυνση των βλεφαρίδων, φροντίδα των βλεφάρων και των βλεφαρίδων, καθώς και ανακούφιση από πιθανούς ερεθισμούς. Επιπλέον, το καλλυντικό συσκευάζεται σε ένα ασημένιο μπουκάλι χωρητικότητας είτε 3,2 ml ή 6 ml. Το μπουκάλι, με τη σειρά του, τοποθετείται μέσα σε ένα κουτί από χαρτόνι.

NeuLash-Box-PΤο Neulash έχει υγρή σύσταση και είναι διαφανές (χωρίς καθόλου χρώμα.) Για το λόγο αυτό, οι άνδρες μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το σέρουμ βλεφαρίδων, χωρίς να φοβούνται ότι θα δώσει χρώμα στα βλέφαρά τους. Επιπλέον, όσοι φορούν φακούς επαφής μπορούν να χρησιμοποιούν το Neulash άφοβα. Ωστόσο, καλό είναι να αφαιρούν τους φακούς επαφής πριν την εφαρμογή. Μετά από 15 λεπτά, όταν θα έχει απορροφηθεί το καλλυντικό, μπορούν να τους ξαναφορέσουν.

Επίσης, μπορούν να το χρησιμοποιούν και οι γυναίκες που έχουν ψεύτικες βλεφαρίδες καθώς το καλλυντικό δεν διαλύει την κόλλα που χρησιμοποιείται για τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Κατά τις πρώτες εφαρμογές του σέρουμ βλεφαρίδων Neulash, μπορεί κανείς να βιώσει μία μικρή αίσθηση μουδιάσματος. Προκαλείται από τον τρόπο που δρα το καλλυντικό. Η αίσθηση εξαφανίζεται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και δεν επανεμφανίζεται. Επίσης, το καλλυντικό δεν αναμένεται να προκαλέσει ερεθισμούς, με τη μορφή βλεφαρικών αποχρωματισμών ή ερυθρότητας του οφθαλμικού βολβού. Παρ” όλα αυτά, αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε σοβαρή ή αυξανόμενη δυσφορία πρέπει να διακόψετε την θεραπεία και να συμβουλευτείτε κάποιον γιατρό.

Η εφαρμογή του σέρουμ για βλεφαρίδες Neulash είναι εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σχεδιάσετε μια λεπτή γραμμή πάνω στην βάση των βλεφαρίδων στα άνω και κάτω βλέφαρα. Το προϊόν απορροφάται γρήγορα και ενεργεί πάνω στους θύλακες των βλεφαρίδων αμέσως. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται κάθε βράδυ μέχρι την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη εκ νέου εφαρμογής του Neulash το πρωί ή κατά την διάρκεια της ημέρας. Όταν τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά, καλό είναι να βάζετε το σέρουμ κάθε τρεις ημέρες.

Το σέρουμ βλεφαρίδων Neulash κατά κύριο λόγο μόνο αναζωογονεί και φροντίζει τις βλεφαρίδες. Κατά συνέπεια, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές, πιο υγιείς και πιο όμορφες. Μετά από περίπου τρεις μήνες θεραπείας, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι οι βλεφαρίδες του έχουν γίνει πιο πυκνές και πιο μακριές κατά περίπου 2 mm. Επιπλέον, το δέρμα των βλεφάρων γίνεται πιο λείο.

Πλεονεκτήματα:

  • Φροντίζει τις βλεφαρίδες
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Συνιστάται, επίσης, και για άντρες

Μειονεκτήματα:

  • Δεν επιμηκύνει τις βλεφαρίδες κατά 100%
  • Δεν βελτιώνει την πυκνότητα των βλεφαρίδων
  • Μπορεί να αποχρωματίσει τα βλέφαρα
  • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς