ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ XLASH PRO

Το σέρουμ βλεφαρίδων Xlash Pro συσκευάζεται σε ένα λεπτό μπουκάλι χωρητικότητας 3 ml. Αυτή η ποσότητα είναι αρκετή για τους πέντε μήνες της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της πορείας της, οι βλεφαρίδες υποτίθεται ότι πρέπει να θρέφονται και να γίνονται πιο μακριές, πιο πυκνές και πιο δυνατές. Όσον αφορά την εφαρμογή, θυμίζει την χρήση ενός κανονικού eyeliner.

xlash_pro_6mlΤα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας Xlash Pro μπορείτε να τα παρατηρήσετε μετά από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Τα τελικά αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από τέσσερις μήνες. Μόλις περάσουν οι δεκαέξι εβδομάδες μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Xlash Pro μερικές φορές την εβδομάδα. Το προϊόν συνιστάται ιδιαίτερα σε εκείνους που θέλουν οι βλεφαρίδες τους να είναι υγιείς, πιο μακριές και όμορφες. Δυστυχώς, δεν μπορούν όλοι να επωφεληθούν από το σέρουμ βλεφαρίδων Xlash Pro – η θεραπεία δεν συνιστάται σε ανήλικους, σε όσους πάσχουν από αλλεργίες καθώς και σε γυναίκες που είτε είναι έγκυες ή θηλάζουν.

Πώς να εφαρμόσετε το σέρουμ βλεφαρίδων Xlash Pro; Πρώτα απ “όλα, πριν την εφαρμογή πρέπει να πλένετε τα χέρια σας και να αφαιρείτε το make-up.

Προφανώς, θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή του δέρματος γύρω από τα μάτια δεδομένου ότι το καθαρό δέρμα παρέχει την καλύτερη επιφάνεια ώστε να μπορεί να απορροφηθεί το σέρουμ και να αρχίσουν να αναπτύσσονται οι βλεφαρίδες. Δεύτερον, εάν φοράτε φακούς επαφής, τότε πρέπει να τους βγάζετε. Μετά από περίπου 15 λεπτά από την εφαρμογή του Xlash Pro, μπορείτε να τους επανατοποθετήσετε. Δεδομένου ότι το μπουκάλι είναι γεμάτο από καλλυντικό, καλό θα είναι να τραβήξετε το απλικατέρ πολύ απαλά και προσεκτικά. Με το πινέλο πρέπει να απλώσετε το καλλυντικό ομοιόμορφα κατά μήκος της άνω βάσης των βλεφαρίδων. Δεν χρειάζεται να βάζετε το Xlash Pro στην βάση των κάτω βλεφαρίδων, καθώς το καλλυντικό απλώνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι καταναλωτές μπορεί να υποφέρουν από τσούξιμο και ερυθρότητα στον οφθαλμικό βολβό. Επιπλέον, μετά από πολλές εφαρμογές, μπορεί κανείς να παρατηρήσει μία φωτεινή μωβ γραμμή στο σημείο εφαρμογής του Xlash Pro. Σε περίπτωση που το προϊόν μπει στα μάτια μάτια σας, πρέπει να αντιδράσετε γρήγορα και να τα πλύνετε με καθαρό νερό. Αν ο ερεθισμός δεν φεύγει, προτείνεται να διακόψετε τη θεραπεία. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, για παράδειγμα, εάν η ενόχληση γίνει πιο έντονη, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε είτε έναν δερματολόγο ή έναν οφθαλμίατρο αμέσως.

 Πλεονεκτήματα:

  • Αποτελεσματικό
  • Συνιστάται για όσους φορούν φακούς επαφής
  • Προσφέρει μικρά αποτελέσματα

Μειονεκτήματα:

  • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς
  • Χρειάζεται να περιμένετε πολύ μέχρι να δείτε αποτελέσματα
  • Το σέρουμ βλεφαρίδων μπορεί να χυθεί έξω, αν δεν το ανοίξετε προσεκτικά